El consistori treballa conjuntament per la futura reobertura de Sant Miquel del Fai

12/9/2023
Les alcaldies de Sant Feliu de Codines, de Sant Quirze de Safaja i de Bigues i Riells del Fai s’han reunit amb Àrea Espais Naturals i Infraestructura Verda de la Diputació de Barcelona.
El 8 de setembre representants de les alcaldies de Sant Feliu de Codines, Sant Quirze de Safaja i de Bigues i Riells del Fai es van reunir amb representants de l’Àrea Espais Naturals i Infraestructura Verda de la Diputació de Barcelona, qui gestiona Sant Miquel del Fai.

La trobada va servir de presentació formal de la nova àrea gestora de Sant Miquel del Fai i, sobretot, de reafirmació de la voluntat de desencallar la futura reobertura de l’espai.
Des del consistori s’ha expressat la determinació de sumar esforços per tirar endavant els expedients que donin cobertura a les mesures de seguretat necessàries per poder reobrir l’espai

 
A la reunió hi va assistir l’alcalde de Bigues i Riells del Fai, Joan Galiano, la1a Tinenta d'Alcaldia, Mayte Escobar, la tècnica d'administració general, Yolanda Hernández, l’alcalde de Sant Feliu de Codines, Pol Cabutí, l’alcaldessa de Sant Quirze de Safaja, Sonsoles Letang, el president Àrea Espais Naturals i Infraestructura Verda, Xesco Gomar, la gerent del Servei d’Espais Naturals, M. Àngels Palacio, l’assessor de la Diputació de Barcelona, Esteve Terrades, la cap del Servei de Gestió de Parcs Naturals, Joana Barber, el cap del Servei d’Anàlisi i Gestió Territorial, Inversions i Obres, Albert Abaurrea, i el director de l’Espai Natural, Luis Martínez Ujaldón.