Continua la situació de risc per nevades

27/2/2018
L'episodi començarà a primera hora del migdia per les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona i s'anirà desplaçant cap al nord i l'interior.
D’acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, continua la situació de risc per nevades.

Entre avui i demà es preveuen gruixos d'entre 0 i 2 cm a punts del litoral i entre 2 i 15 cm a la resta. A zones elevades del prelitoral i de la depressió Central es podran arribar a superar els 15 cm.

Al Pirineu i sobretot al Prepirineu es podran acumular més de 30 cm de neu, si bé al sector occidental es podran superar els 50 cm per sobre dels 1000 metres d'altitud.

A partir de demà a mig matí la cota de neu anirà pujant progressivament de sud a nord, i la precipitació acabarà essent en forma de pluja, tot i que al Prepirineu i Pirineu les nevades persistiran fins a mitja tarda.
En aquestes condicions es preveuen dificultats en la mobilitat des d'aquest vespre i durant el matí i migdia de demà, amb caràcter generalitzat a tot el territori excepte la línia litoral, tot i que a punts del litoral de Tarragona també es pot veure afectada.

Per tant, també caldrà preveure que afecti al normal desenvolupament de moltes activitats.

Es preveu que en les diverses vies afectades hi hagin restriccions en la circulació de camions amb caràcter preventiu.