Converses de desenvolupament per a líders exponencials

25/4/2023
Bigues i Riells del Fai forma part del projecte Talent, Treball i Tecnologia del Vallès Oriental que impulsa la transició digital de les empreses del territori.

Inscripció
Bigues i Riells del Fai forma part del projecte Talent, Treball i Tecnologia del Vallès Oriental. El 12 de maig se celebra la jornada Converses de desenvolupament per a líders exponencials, amb l’objectiu de generar un espai de conscienciació i cocreació per a CEOs, càrrecs directius i persones clau en en l’estratègia i transició digital dels negocis.

Aquest taller es durà a terme a la Sala Francesc Tarafa de Granollers 12 de maig de 10.00 a 14.00 hores i constarà d’una sessió d’alt impacte a través de Lego® Serious Play®. Amb una base neurocientífica que buscarà explorar quin com impulsar la transformació de l’empresa. Al final de la jornada es farà un brunch per genera un espai de networking entre les persones participants.

La jornada anirà a càrrec de la consultoria linkbig® Soul Working®, referent en coaching i gamificació, amb experiència en conscienciació i acompanyament de projectes de transformació i gestió del canvi continu per a abraçar la transformació digital.

Hi ha temps fins l’1 de maig per inscriure’s a la jornada a través de l’enllaç.

 
 
L’objectiu d’aquest jornada és crear un espai proactiu per als líders dels negocis de la cadena de valor de l’alimentació al Vallès Oriental i que així, puguin ser partícips de la creació de propostes que esdevinguin la base del canvi necessari per a adaptar les seves empreses a la transició digital, així com els canvis en la gestió del talent associats a aquesta transició.

La finalitat és, doncs, contribuir a augmentar la capacitat de resiliència i anticipació dels lideratges dels negocis.

El Consell Comarcal i 16 municipis del Vallès Oriental, entre els quals hi ha Bigues i Riells del Fai, han impulsat conjuntament el projecte Treball, Talent i Tecnologia en la cadena de valor de negocis de l’alimentació al Vallès Oriental.