#Culturaacasa ja té guanyador

4/6/2020
El concurs de la biblioteca per alleugerir el confinament ha tingut una alta participació.
El concurs de la biblioteca de Bigues i Riells #Culturaacasa ha estat una de les accions per donar la volta al confinament. Guanyar un lector de llibres electrònic model Kobo Clara HD amb 8GB de memòria ha estat el reclam que ha motivat 144 persones.

La biblioteca municipal ha proposat, durant 52 dies consecutius, un desafiament a la població. Des del 31 de març s'ha publicat un repte cultural cada dia a l'apartat del web municipal de la biblioteca i a les seves xarxes socials i a les del Consistori.

La victòria ha estat per a Francesc Xavier Garvia Cazorla, que va respondre correctament més de la meitat dels reptes i va entrar en el sorteig del lector electrònic de llibres.
 
 
La població ha hagut de pensar en llibres, pel•lícules, llocs on viatjar, entorns propers del municipi, coneixements sobre el funcionament de la biblioteca, comerços i entitats del poble i, fins i tot, ha hagut de resoldre enigmes de lògica.

Aquesta iniciativa de la biblioteca ha volgut oferir un instant de desconnexió i entreteniment cultural diari, una via d'escapament al llarg confinament.