Cursa de Nadal del 2023

15/11/2023
El 23 de desembre corre pel Banc d’Aliments.
El dissabte 23 de desembre es tornarà a celebrar la cursa de Nadal de Bigues i Riells del Fai. Es tracta d’una competició solidària amb un recorregut de set quilòmetres amb 150 metres de desnivell positiu en un entorn natural. La sortida serà a les 11.30 hores des del parc Lluís Companys. Les inscripcions es poden fer a través del web d’Entrapolis.

Els menors de 12 anys ( a partir de 6 anys) també podran córrer la variant infantil, amb una distància d’aproximadament un quilòmetre, pel centre de Bigues. La sortida es farà a les 10.30 hores des del parc Lluís Companys. La inscripció infantil es podrà fer per correu (esports@biguesiriells.cat), a través del díptic de les escoles o aquell mateix dia, si encara queden places.
 
La inscripció a la cursa sempre és solidària. És a dir, que les persones participants hauran d’aportar aliments en benefici del Banc d'Aliments: llet, xocolata per untar, pasta, llegums cuits, llaunes de sardines i de tonyina, farina de pa, oli o sucre. La recollida dels dorsals es farà el mateix dia a partir de les 9.00 hores.

A l’arribada, hi haurà pica-pica i trofeus per als tres primers classificats de la general, tant a la categoria femenina com a la masculina, i al primer i primera de la classificació local. Els premis no són acumulables, en cas de ser local i fer podi en la general el premi de local passarà al següent corredor/a local.