Decidir l'oci amb criteri

10/5/2019
El Consistori comparteix els requisits dels casals d'estiu que estableix la Generalitat de Catalunya.
La Generalitat de Catalunya publica, al seu lloc web, un suport informatiu anomenat “Anem preparats”, elaborat per la Direcció General de Joventut. El contingut ofereix una sèrie de consells i recomanacions, especialment en matèria de prevenció i salut, amb l'objectiu d'exposar quines garanties han de complir els casals d'estiu.

La publicació concreta com han de ser les activitats d'educació en el lleure perquè tinguin un bon nivell qualitatiu: cal que es facin en condicions de seguretat i integritat física per als participants i han de respectar el medi natural que les acull.
La pàgina també conté recursos i consells preventius per a fer activitats de lleure a la muntanya amb seguretat i respecte pel medi ambient i amb total seguretat. Les recomanacions s'emmarquen en les activitats d'educació en el lleure dirigides als menors d'edat.
Casals d'estiu de Bigues i Riells amb garanties

Al municipi, aquest estiu 2019, hi ha tres opcions de lleure a les quals el Consistori dóna suport directament: El Circ Masell, a càrrec de l'Agrupament Escolta i Guia Maspons i Anglasell, el Casal d'estiu esportiu futbol Bigues i l'AMPA’s Turó “Summer Camp”.

A més, la Biblioteca municipal obrirà tot l'estiu i oferirà un ventall d'activitats molt variades.

Trobareu tota l'oferta lúdica per aquest estiu a Bigues i Riells a l'apartat del lloc web del Consistori Fes-te teu l'estiu.