Del 4 al 7 d'agost: Festa Major de Riells del Fai del 2022!

27/7/2022
Torna la festa gran amb Guillem Estadella, Tribut FM, la IX Baixada d'andròmines, Seyka i molt més.
Del 4 al 7 d'agost les riellenques i els riellencs tornaran a viure la seva festa gran. Des de la comissió de festes de Riells del Fai i l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai s'ha organitzat un ampli ventall d'activitats per a tots els gustos.

Què es farà?

Per començar, els dies 29, 30 i 31 de juliol es realitzaran els actes previs de la Festa Major de Riells del Fai del 2022. El 29 de juliol, hi haurà futbol sala per tothom: per infants, per veterans i per la població general, les 24 hores de futbol sala. El 30 de juliol, serà el moment del torneig de botifarra. Finalment, el 31 de juliol, tindrà lloc el torneig de dòmino.

Dimecres 3 d'agost se celebrarà el tradicional torneig de tenis taula i el cinema a la fresca, amb la projecció de la pel·lícula Toc Toc, per escalfar motors.

Dijous 4 d'agost, es farà el tradicional sopar de Festa Major i la clàssica passejada nocturna. A més, tindrà lloc una de les novetats d'enguany: pregó i monòleg a càrrec de Guillem Estadella.

Divendres 5 d'agost serà el torn del circ, amb TuSí(k)Circ a la nova instal·lació d'aeris del Centre Cívic de Riells del Fai, i del foc, amb l'acte sacramental, els versots, la carretillada i el ball de la Lloba, a càrrec del Ball de Diables de Bigues i Riells del Fai.



 
 
La nit de divendres tindrà Lola and the Rhinos, Seyka i Loputocat, com a protagonistes.

Dissabte 6 d'agost se celebrarà la IX Baixada d'andròmines, la porronada, la festa de l'escuma i les olimpíades rurals, una activitat fruit dels Pressupostos Participatius de Joventut. A més, es podrà visitar l'exposició d'escalèxtric exin de Miquel Batlles, al Centre Cívic de Riells del Fai.

La nit començarà amb les sardanes de la Cobla Foment del Montgrí, continuarà amb el concert de Tribut FM i acabarà amb discjòquei.

El diumenge 7 d'agost, serà Sant Gaietà i se celebrarà la missa en el seu honor. Durant el matí hi haurà tast de circ per a totes les edats i el vermut de Festa Major. A la tarda, tocarà guerra aquàtica i corre aigua.

L'última nit de Festa Major serà amb el concert de la Chatta Orquestra, l'espectacle pirotècnic de Fai on fire i el ball de fi de festa amb la Chatta.

A més, aquesta Festa Major també serà segura per a les dones i el col·lectiu LGTBIQ+, ja que hi haurà un Punt Lila i LGTBIQ+, la nit de divendres, per atendre i mediar en agressions sexistes i conscienciar la població sobre les desigualtats existents en matèria de gènere en ambients festius.