Del 5 al 10 de novembre no es podrà aparcar a la zona comercial de l'Av. Prat de la Riba

29/10/2018
A causa de les obres d'asfaltat, no estarà permès estacionar ni circular entre el número 94 i el 114, l'antic aparcament en bateria.
Del 5 de novembre al 10 de novembre no es podrà circular ni aparcar entre el número 94 i el 114 de l'Avinguda Prat de la Riba -l'antic aparcament en bateria de la zona comercial-, per motius d'asfaltat.

Només es permetrà circular als veïns que tinguin l'aparcament particular situat a la zona afectada per les obres d'asfaltat, quan hi hagin d'accedir o bé sortir-ne. La prohibició d'aparcament començarà el 5 de novembre a les 7.00 h i s'acabarà el 10 de novembre a les 22.00 h.

Ara bé, es mantindrà la circulació a l'Av. Prat de la Riba amb un pas alternatiu i es suggereix als usuaris de la zona comercial aparcar a la plaça Miquel Bosch.
Aquestes obres d'asfaltat formen part del pla de mesures contra la sinistralitat i el risc d'accidents a la carretera BP-1432.

L'anàlisi i diagnosi de l’accidentalitat de la carretera BP-1432, va apuntar que el nucli urbà de Bigues concentra una gran part de l’activitat del municipi i per tant, on s'han produït cinc accidents oficials entre el 2010 i el 2016. Per aquest motiu s'ha decidit concentrar la major part de les mesures en aquest punt.