El delegat del Govern a Barcelona visita Bigues i Riells

5/12/2018
Juli Fernández es va reunir amb l'alcalde, Joan Galiano, per conèixer els projectes i les necessitats del municipi.
El delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Juli Fernández, va visitar, ahir, dimarts 4 de desembre, l'Ajuntament de Bigues i Riells. L'alcalde, Joan Galiano, va rebre Fernández a l'alcaldia on van mantenir una reunió de treball.
La visita del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona té per objectiu connectar les administracions locals amb la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu, Joan Galiano va exposar les qüestions que més interessen al municipi, entre les quals va destacar el canvi de zona tarifària.
Juli Fernández, delegat del Govern a Barcelona, va emfasitzar en la voluntat de la Delegació de "conèixer les necessitats i els projectes del territori, per poder-hi contribuir". 

Pel que fa al canvi de zona tarifària, Juli Fernández va recordar que "el 25 de setembre
passat, en el marc de la celebració del milió de passatgers de l'e7, el Departament de Territori va manifestar la seva voluntat de trobar la millor solució per als habitants de Bigues i Riells".
Per part seva, Joan Galiano es va mostrar molt agraït per la visita del delegat, ja que "demostra sensibilitat amb el territori". Galiano va definir les reunions com a "vitals", perquè permeten als ajuntaments exposar les seves problemàtiques.

L'alcalde va explicar el cas de Bigues i Riells: "Arribem a final de mandat amb dues qüestions importants sobre la taula en què la Generalitat de Catalunya hi té molt a dir: l'Entitat Municipal Descentralitzada de Riells del Fai i el canvi de zona tarifària".
Durant la trobada també es van tractar assumptes com la seguretat ciutadana i Sant Miquel del Fai.