El delegat del Govern a Barcelona visita Bigues i Riells

2/8/2019
Juli Fernández s’ha reunit amb l'alcalde, Joan Galiano, i el nou equip de govern per conèixer els projectes i les necessitats del municipi.
El delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Juli Fernández, ha visitat, avui, dijous 1 d’agost, l'Ajuntament de Bigues i Riells. El nou equip de govern en ple l’ha rebut a l'alcaldia per mantenir una reunió de treball.
La visita del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona té per objectiu connectar les administracions locals amb la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu, l’alcalde de Bigues i Riells, Joan Galiano, i tots els regidors de l’equip de govern han exposat les qüestions que més interessen al municipi, entre les quals han destacat el canvi de zona tarifària i la creació de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Riells del Fai.

Juli Fernández, delegat del Govern a Barcelona, ha emfasitzat en la voluntat de la Delegació de "conèixer les necessitats i els projectes del territori, per poder-hi contribuir". 
Fernández ha destacat la recuperació del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, un instrument clau per a les inversions estratègiques de cada ajuntament del país.
Per part seva, Joan Galiano s’ha mostrat molt satisfet amb la visita del delegat, ja que "demostra sensibilitat amb el territori". Galiano ha definit les reunions d’aquesta mena com a "vitals i eficaces", perquè permeten als ajuntaments exposar les seves problemàtiques i prendre el pols de la legislatura que s’enceta.
La darrera visita del delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Bigues i Riells va ser el 5 de desembre del 2018.