El Dia Internacional de la Dansa a Bigues i Riells atrau més de 650 persones

6/5/2019
El 26 d'abril, la dansa va inundar els carrers gràcies al talent de 150 ballarines i ballarins del municipi.
Més de 650 persones es van aplegar davant del Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues per celebrar el Dia Internacional de la Dansa, divendres 26 d'abril. El reclam era l'actuació de més de 150 ballarines i ballarins. El servei de Joventut de l'Ajuntament de Bigues i Riells va organitzar, un any més, un festival per commemorar la jornada dedicada al ball.
Aquest 2019, Pas a pas, La Cov@, Interdansa, TrackDance i el grup de sevillanes han estat les entitats de dansa que han fet possible l'acte. Un dels objectius d'aquesta iniciativa és mostrar al públic el talent dels ballarins del municipi i, al mateix temps, oferir, als joves, l'oportunitat de ballar dalt d'un escenari.
 
La celebració d'aquesta jornada dedicada a la dansa té més de 15 anys de recorregut al municipi, és una tradició a Bigues i Riells i un motiu més de cohesió. A més a més, aquesta activitat contribueix a promocionar nous estils de ball i a impulsar joves artistes. Enguany va ser el torn de la Nora Baylach i d'en Raúl Lorenzo.