Dilluns 26 de novembre i dimarts 27 de novembre, la biblioteca municipal romandrà tancada

23/11/2018
L'equipament no obrirà dilluns ni dimarts que ve a causa de la instal•lació del mobiliari del nou espai: El Racó Jove.
La biblioteca és a punt d'estrenar el Racó Jove. Per aquest motiu, dilluns i dimarts 26 i 27 de novembre, l'equipament estarà tancat, ja que serà llavors quan es faci la instal·lació del nou mobiliari.
El Racó Jove vol ser un espai atractiu i dinàmic al vestíbul de la biblioteca. Aquest és el projecte a què el Consistori de Bigues i Riells ha destinat la subvenció de la Generalitat de Catalunya per a la renovació de mobiliari.
L'import rebut es farà servir per seguir amb la remodelació del vestíbul de l'equipament, que es va iniciar el 2015. Aquest nou espai estarà destinat a la novel•la juvenil, el còmic, i altres documents d’interès dels joves del municipi, com ara eines per a la preparació d’exàmens i l'accés a la universitat o bé lectures recomanades.
El racó comptarà amb nou mobiliari: prestatgeries, sofàs per al públic jove, il·luminació i connectors per als dispositius mòbils. També s’aprofitarà més l’espai de sota l’escala per crear un altre racó de lectura amb un seient informal, mirant cap al finestral que dóna al jardí i una tarima de fusta, que servirà d’expositor de documents.
A més d'aquestes actuacions, la Diputació de Barcelona ha aprovat una subvenció per al 2019, que permetrà finalitzar la renovació de la sala infantil, també iniciada el 2015.