Dissabte 10 colles de Diables faran tocs de tabal a la plaça Miquel Bosch de Bigues

19/11/2017
El Ball de Diables de Bigues i Riells del Fai organitza el 1r Concurs de Timbals Tradicionals de Bigues i Riells.
Dissabte a dos quarts de cinc de la tarda, la plaça Miquel Bosch acollirà el I Concurs de Timbals tradicionals de Bigues i Riells: una jornada de germanor per compartir, aprendre i gaudir dels tocs de tabal de les 10 colles que hi participaran. El Ball de Diables de Bigues i Riells del Fai ha estat l’organitzador del concurs, que l’ha farcit amb una programació que preveu acabar ben avançada la nit.

El concurs té previst atorgar 3 premis que deliberarà un jurat ben conegut al món dels Diables; un jurat format per Guillem Roma Batlle, Roger Tres Arregui, Jordi Puig Martínez, Xixo Luthier i Ivan Sanmartín.
El primer premi serà un timbal artesà d’en Xixo Luthier valorat en 170 € i 150 € addicionals en efectiu. El segon premi consistirà en 100 € en metàl·lic i el tercer, en una panera de productes de proximitat de Bigues i Riells.

Les colles que hi participen són Front Diabòlic la Garriga, Bocs - Diables de Sant Antoni de Vilamajor, Timbalers Diables de la Vall del Tenes, Ball de Diables d'Alforja, Ball Diables de Torredembarra, Dimonis De Molins de Rei, Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n'Aurell, Diables de Granollers, Bitxo del Torrent Mitger i Ball de Diables de Bigues i Riells del Fai.