Dolors Vinyoles, Maria Pujol i Oriol Solà guanyen el II Concurs de Poesia Pili Canillas

26/2/2019
Maria Pujol també es va erigir com la millor rapsode, amb la seva posada en escena del poema De parar i desparar taula de Maria Mercè Marçal.
Dolors Vinyoles, Maria Pujol i Oriol Solà van ser els protagonistes de l'entrega de premis del II Concurs de Posia Pili Canillas, que es va celebrar el 22 de febrer al Teatre Auditori Polivalent de Bigues i Riells.
La regidora de Serveis Econòmics i d'Ensenyament; Mayte Escobar, va presentar l'acte. El jurat, format per Silvia Rovira, ex regidora de Cultura, Pau Joan Hernàndez, autor de capçalera del municipi i Mayte Escobar, va decidir que l'execució de Maria Pujol, que va recitar De parar i desparar taula de Maria Mercè Marçal, havia estat la millor en la modalitat rapsode.
Seguidament, es va passar a l'entrega de premis de poesia escrita amenitzada per l'actuació musical de la violoncel•lista local, Anna Carreras. D'entre els vuit participants de la modalitat, Dolors Vinyoles, es va endur la victòria amb la seva obra Abril a Duma.
 
Maria Pujol amb tu, Sol, i jo, Lluna, va merèixer el segon guardó i Oriol Solà va guanyar el tercer premi amb la seva creació Què hauries pensat?

El Casal d'Avis El Bon Caliu també va participar en l'acte amb la lectura de posies fora de concurs però amb un gran talent.


Un cop atorgats els guardons Mayte Escobar va fer pujar tots els participants a l'escenari per tal que llegissin les seves poesies davant de la mirada d'un públic meravellat i atent.