“El BiR” arriba a casa per Festa Major

21/6/2022
L'edició 61 del butlletí municipal d'informació ja s’ha repartit arreu del municipi acompanyada de l’agenda d’activitats, dels programes de Festa Major de Bigues i de Riells del Fai i del qüestionari del procés participatiu del Camí Fluvial.
La població de Bigues i Riells del Fai ja ha rebut, a casa, l'edició d'estiu del butlletí d'informació municipal “El BiR”.

L’edició 61 duu, a la portada, la reurbanització de l’avinguda Santa Eulàlia, una de les obres més reclamades i en la qual el consistori ha fet una major inversió per millorar la mobilitat al municipi.

La publicació parla també del procés participatiu sobre el Camí Fluvial, del cicle Enraonem, de la Fira d'Abril, de la nova instal·lació de circ, dels Pressupostos Participatius de Joventut del 2022 i dels tallers de salut mental, entre d'altres.

L’entrevista d’aquesta edició es dedica a tres personalitats del municipi que han viscut de prop el conflicte d'Ucraïna.

 
 
Atesa la dispersió urbanística del municipi, la tasca de repartiment és complexa i costosa. Per aquest motiu també s’aprofita per repartir ara l’agenda d’activitats d’estiu, els programes de Festa Major de Bigues i de Riells del Fai i el qüestionari en família del procés participatiu per decidir de manera col·lectiva la gestió dels usos del Camí Fluvial.

Aquest últim document encarna la primera fase del procés participatiu que ara engega el consistori a través de la regidoria de Participació Ciutadana i de l’equip tècnic de serveis territorials. Hi ha temps fins el 29 de juliol per dipositar els qüestionaris a les urnes situades al Centre Cívic i Cultural El Rieral, al Centre Cívic de Riells del Fai i a l’Espai jove L@Cova.

El consistori manté la seva línia sostenible de publicació, i un any més s’ha imprès “El BiR” amb paper reciclat i s’ha retractilat amb fècula de blat de moro.
Documentació