“El BiR” arriba a casa per Nadal

14/12/2021
L'edició 60 del butlletí municipal d'informació ja s’ha repartit arreu del municipi acompanyat de l’agenda d’activitats nadalenques i el calendari del 2022.
La població de Bigues i Riells ja ha rebut, a casa, l'edició d'hivern del butlletí d'informació municipal “El BiR”.

L’edició 60 duu, a la portada, l’escriptora i poetessa Maria de Bell-lloc, en honor al 180è aniversari del seu naixement. La publicació també explica la nova regidoria LGTBIQ+, les millores als centres educatius, el projecte BIRArt i la nova marca de turisme, entre d’altres.

Atesa la dispersió urbanística del municipi, la tasca de repartiment és complexa i costosa. Per aquest motiu també s’aprofita per repartir ara la programació de Nadal del 2021 i el calendari del 2022.

 
 
12 mesos, 12 rutes

El calendari d'enguany és un homenatge a Francesc Maspons i Anglasell, ja que es compliran 150 anys del seu naixement. El calendari del 2022 ret homenatge a la figura del jurista i excursionista amb fotografies de les rutes que va descobrir i el seu corresponent itinerari mes a mes. És a dir, 12 mesos, 12 rutes. Aquesta publicació ha estat possible gràcies a la col·laboració del GEBRACB i del fotògraf Gonzalo Soca.

El consistori manté la seva línia sostenible de publicació, i un any més s’ha imprès “El BiR” en paper reciclat.