Engega el curs escolar 2022-2023

5/9/2022
Aquest any s’ha avançat l’inici del curs escolar: primària i infantil ha començat aquest dilluns 5 de setembre; avui, dia 7, ha sigut el torn de secundària i dilluns 12, l’escola bressol, amb pràcticament el 100% de les places ocupades
Els infants i joves de Bigues i Riells del Fai han iniciat un nou curs escolar amb diverses novetats, entre les quals cal destacar la gratuïtat dels infants de P2 de l'escola bressol i el desenvolupament de l’activitat educativa amb normalitat anul·lant les mesures aplicades durant la pandèmia. Un clar objectiu que es repeteix any rere any és el de formar les persones del futur, ampliant la tasca de casa en coneixements i valors.

Aquest any, els 1200 infants i joves que constitueixen l'alumnat dels centres educatius del municipi ja poden gaudir del servei de menjador de proximitat, del servei d'autobusos que contribueix a millorar la mobilitat entre l’escola i els centres tant per assistir a les activitats extraescolars com per fer el trajecte a l'IES. A més, l'alumnat universitari podrà disposar de la nova línia que va de Bigues i Riells del Fai fins a la UAB. D'altra banda, l'alumnat dels diferents centres, podrà fer ús del servei de psicologia municipal, en cas que sigui necessari.

Per facilitar l'accés a l'educació de tots els infants, des de l’Ajuntament s’atorgaran, un any més, els ajuts per a la compra de material escolar.
 
Des de l'alcaldia i la regidoria d'Ensenyament de Bigues i Riells del Fai se segueix apostant pel compromís i el treball conjunt en col·laboració amb els centres educatius, destacant el paper dels equips docents que, a través dels seus projectes esdevenen un col·lectiu imprescindible pel futur dels infants i joves.

D'altra banda, no podem oblidar la feina que es porta a terme des de les pròpies famílies i concretament des de les AFA dels centres educatius, a les quals, des del consistori, s'anima a continuar amb la tasca que realitzen durant el curs que just ara comença.