Enraonem: referents locals LGTBIQ+

15/6/2022
Una quarantena de persones va participar en el cicle de xerrades de la regidoria de Participació Ciutadana que dona a conèixer personalitats del municipi.
El Teatre Auditori Polivalent ha sigut l’escenari de la quarta xerrada del cicle Enraonem, dimecres 8 de juny. La regidoria de Participació Ciutadana ha posat en marxa aquest cicle que dona veu a les biguetanes, riellenques, riellencs i biguetans.
 
Aquesta sessió s’ha dedicat a les persones LGTBIQ+ de Bigues i Riells del Fai. L’objectiu de la ponència era donar veu al col·lectiu i visibilitzar referents locals. La regidora de Participació Ciutadana, Margarida Fontcuberta, va moderar l’acte.

Els protagonistes van compartir les seves vivències com a part del col·lectiu LGTBIQ+ de Bigues i Riells del Fai. Fènix Navarro, Inés Ortiz, Saül Pau, Victòria Perich i Nico Mayolas es van obrir amb el públic assistent, entre el qual hi havia familiars de les persones protagonistes, que també van aportar la seva perspectiva.
 
 
L’acte va servir per posar cara als referents locals, que van explicar les diverses etapes i sensacions viscudes, el paper del seu entorn i la capacitat d’acceptació de cadascú i del municipi, deixant clar que no calia deixar el poble.

Les persones assistents van tenir la ment i les orelles obertes i van seguir atentament el relat de representants de totes les lletres del col·lectiu, d’edats i d’orígens diversos.
Arxiu de Bigues i Riells del Fai

Arxiu de Bigues i Riells del Fai