Entaular-se a Bigues i Riells té premi

29/4/2021
La regidoria de Promoció Econòmica engega un sorteig per promocionar la restauració local, de l'1 de maig al 20 de juny.

L’Ajuntament de Bigues i Riells, posa en marxa, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, un sorteig per reactivar els establiments de restauració del municipi, de l'1 de maig al 20 de juny.

Es tracta de consumir un mínim de 10,00 € a tres bars o restaurants de Bigues i Riells. Per cada àpat, s’aconseguirà un segell a la butlleta del concurs. Un cop la targeta estigui segellada per tres establiments diferents es podrà dipositar en una de les bústies del concurs, distribuïdes als establiments adherits, i s’entrarà al sorteig de més de deu premis.

Aquesta iniciativa s’adreça a majors de 16 anys i no té límit de participacions per persona. El sorteig es farà el dissabte 26 de juny, durant la Festa Major de Bigues. Els detalls de l'acte s'explicaran més endavant, segons la situació sanitària del moment.  

La targeta per segellar es pot recollir i entregar a qualsevol dels bars i restaurants adherits a la campanya.

Quin premi hi ha?

Amb el concurs "Entaula’t" es poden guanyar xecs de 50,00 € per bescanviar als establiments de restauració que hi participen. A més, BIRCA col·labora en aquesta campanya amb l’aportació de tres xecs de 20,00 € que es podran bescanviar als comerços i serveis associats. Hi ha temps fins el 31 de juliol per bescanviar els xecs.
 
 
El fet que els vals es puguin bescanviar als bars, restaurants, comerços i serveis del municipi fa, d’aquest concurs, una eina amb la qual l'Ajuntament busca donar suport al teixit comercial i de restauració, que ha patit especialment les conseqüències de la crisi sanitària.

Quins establiments de restauració hi participen?

Bar Arcís
Bar Robert
Bar Ca la Mari
Restaurant Can Oliveras
Bar del Club Regasol
Restaurant Can Traver
Restaurant La Parada
Bar Restaurant La Font del Bou
Restaurant La Sala de Can Sabater
Restaurant Hotel Molí de la Torre
Bar Gaudeix
Bar Restaurant L'Hereva
Restaurant Trescaires
Bar Viena Blanca III
Bar Torracollons