"Es pot viure fent el que t'agrada"

4/8/2020
El Consistori descobreix Toti Roger, Enrica Iagnemma i Iñaki Sevilla, els creadors de Des-COR-fiNATS, l'espectacle que es podrà veure demà a la Festa Major de Riells del Fai 2020
Demà a les 19.30 hores, la pista poliesportiva de Riells del Fai s'omplirà de música, circ, màgia i humor. Somriures Nòmades & Circus Family On The Road presenten DEs-COR-fiNATS, un espectacle per a infants de 0 a 99 anys, fet amb el cor per arribar al cor. Cal fer inscripció prèvia a través d’entrapolis.com, actualment s'han exhaurit les entrades.
L'entrada pot ser una fruita o verdura de l'hort, llegums, llet vegetal, formatge, ous, galetes, pa, oli o bé fruits secs. Toti Roger, Enrica Iagnemma i Iñaki Sevilla són els creadors i executors de l'espectacle i practiquen l'intercanvi: No passen gana sinó que creuen que una altra manera de viure és possible.
Demà es podrà gaudir d'un espectacle de circ amb animació musical. Toti, de Somriures Nòmades, s'ha passat la vida amb la guitarra i el camió recorrent mig món portant el seu art arreu a canvi d'aliments i gasolina.

El Toti va conèixer Circus Family On The Road, el resultat de la passió de l'Enrica i l'lñaki pel teatre i els viatges. Demà a Riells del Fai es podrà veure pare, mare i els tres fills, fent teatre, màgia, clown i equilibris i hula hoop, en família, i la guitarra d'en Toti omplirà la pista poliesportiva amb complicitat.
 
 
Somriues Nòmades i Circus Family On The Road són dues companyies de base social, volen que les seves trobades tinguin un valor afegit en temps durs. Han estat a Llatinoamèrica, al Marroc i arreu d'Europa amb un únic objectiu: deixar el món millor, mostrar un altre model social a través de l'art.
Aquests artistes porten un somriure a qui més el necessita i, alhora, demostren que poden viure fent el que els agrada. No creuen en els discursos sobre la transformació a partir de l'adoctrinament sinó que simplement prediquen amb l'exemple.
Des-COR-fiNATS és la prova que la cultura és segura. Toti Roger, Enrica Iagnemma i Iñaki Sevilla han representat el seu espectacle amb totes les mesures sanitàries des de la fase 2. L'alegria repartida no pot parar i menys ara.