Un escape room per celebrar el 7è aniversari de la bibiloteca.

10/5/2018
Es proposa un repte d'enginy als habitants de Bigues i Riells: posar-se a la pell d'un agent especial i aconseguir fugir d'una missió fallida.
La biblioteca municipal desafia la població de Bigues i Riells a superar un escape room per celebrar el seu 7è aniversari. Els dies 14, 16 i 17 de maig aquells qui s'hi atreveixin podran posar-se a la pell d'un equip d'agents secrets i mirar d'aconseguir fugir d'un parany en què ha acabat, fruit d'una missió fallida. A les 17.00 hores i a les 18.30 hores dels dies esmentats, companys, familiars i amics podran fer pinya per resoldre els enigmes essencials per aconseguir la clau de la seva llibertat abans no sigui massa tard.

La ratera dels espies és el títol de l'escape room que organitza la biblioteca per celebrar els seus set anys d'existència. Marta Alòs, directora de la biblioteca municipal, ha explicat l'objectiu de la iniciativa: "Volíem celebrar l'aniversari amb activitat lúdica per a joves i adults amb la intenció d’atraure nous públics i deixant clar que a la biblioteca no només hi ha llibres, sinó que es programen moltes activitats de molts tipus i per a tots els públics".


Un escape room és un joc de pistes en què un equip de persones ha de resoldre un misteri a partir de trobar la solució a diversos enigmes repartits en un espai tancat. Els participants tenen temps limitat per aconseguir sortir de l'estança, si no, perden.