Un estiu i una revetlla segurs

11/6/2024
En vista de l’alt risc d’incendi, no estan autoritzades ni les fogueres ni el llançament de coets en cap indret del municipi.
L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai comunica a la població que durant l’estiu i concretament, durant la revetlla de Sant Joan, no estarà permesa l’encesa de fogueres ni el llançament de coets ni cap altre material pirotècnic en cap punt del municipi. L’alt risc d’incendi ha dut el consistori a desautoritzar les activitats anteriors per tal de garantir un estiu i una revetlla de Sant Joan segurs, a Bigues i Riells del Fai.
 
Aquesta actuació pretén acomplir la normativa de prevenció d’incendis forestals de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb la Llei 6/1988, del 30 de març, forestal de Catalunya; la Llei 43/2003, del 21 de novembre, de forests; la Llei 5/2003, del 22 d’abril, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions sense continuïtat immediata amb la trama urbana, i el Decret 64/1995, del 7 de març, pel qual s'estableixen mesures de prevenció d'incendis forestals.
Així doncs, la nit del 23 al 24 de juny, tenint en compte la situació d’alt risc d’incendi s’augmentarà la vigilància i les condicions de seguretat per garantir una revetlla segura de Sant Joan del 2024.

Si t'estimes el teu territori, no el cremis.
A Bigues i Riells del Fai, pirotècnia 0.