Èxit del primer concurs de música jove

13/7/2021
El passat dissabte 10 de juliol es va fer l’entrega de premis del concurs
Aquest passat dissabte, 10 de juliol, es va celebrar, al TAP, el primer concurs de música jove de Bigues i Riells. L’acte es va dur a terme tenint en compte totes les mesures de sanitat i, per tal d’evitar possibles contagis, se’n va reduir l’aforament fins a 100 persones.

El jurat, configurat per tres persones professionals del món de la música, va concedir el primer premi a Katatrofa, que es va endur una gravació d’un EP de cinc cançons a l’estudi Vallestage Music Factory de Lliçà de Vall; en segon lloc, va guardonar T-Nue, amb un premi que consisteix en una actuació en directe en una activitat organitzada per l’ajuntament, amb una remuneració de 250,00 €, i el tercer premi va ser per a The Wilbo’s, que podrà fer una actuació en directe en una activitat organitzada per l’ajuntament, amb una remuneració de 150,00 €.
 
Josep Tripiana, regidor de Joventut, explica que “el fet de ser el primer concurs de música jove que organitzem des de la regidoria de Joventut ha fet prevaldre el principi de prudència i ho hem acotat a joves de la Vall del Tenes. Vist l'èxit i que ara ja tenim una mica d'experiència, de cara a la segona edició, ens veiem amb cor d'obrir-lo al Vallès Oriental.”

El concurs va tenir una molt bona acollida per part de totes les persones participants i es va cloure amb èxit. Des del consistori volem agrair la participació al concurs tant als guardonats com a King Montana & Gisbeats i Police Line Band, que van ser uns bons rivals.