Èxit del Let's Clean Up Europe

20/5/2022
Una vintena de persones voluntàries va recollir fins a 75 kg de residus a la natura.
L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai es va adherir a la campanya Let's Clean Up Europe. Dissabte 14 de maig, des de la regidoria de Medi Ambient es va organitzar una recollida de residus abocats a la natura i hi van assistir una vintena de persones que va recollir 75 quilos de residus.

Es va netejar el torrent de la font de l'Esquirol, un tram del Camí Fluvial, a l'alçada de la Pineda, i un tram del camí del Flix.

El GEBRACB, l'Associació PROGAT i l'ADF van participar activament de la campanya de recollida selectiva amb diverses saques facilitades per l'Agència de Residus de Catalunya que es van anar a dipositar a la deixalleria municipal.
 
 
Concretament, es van recollir 4 saques de vidre, 5 saques de paper i cartró i una quinzena de resta.

El consistori denuncia els abocaments il·legals i anuncia que s’efectuarà un control per tal d’evitar que s’omplin espais com el torrent de deixalles.
Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.