Èxit de participació a la 3a Rural Trail

27/9/2018
Més de 240 persones van voler viure la cursa sense cronòmetre en un entorn incomparable.
Dissabte 22 de setembre, 241 persones es van atrevir a córrer la 3a Rural Trail. 13 quilòmetres de recorregut franquejant els Cingles de Bertí farcits d'elements lúdics i d'avituallaments temàtics van atraure corredors d'arreu del territori.

Els organitzadors de la Rural Trail, que es fan anomenar "uns motivats", s'han mostrat satisfets amb aquesta nova edició de la cursa. Un dels seus motius de satisfacció ha estat la superació del nombre de corredors respecte l'any passat, ja que han passat de 220 a 241.

Els responsables també valoren positivament el feedback rebut per part dels participants, tot i enfrontar-se a un traçat una mica més dur que el de les dues edicions anteriors. 

Per aquest motiu i en vista de l'entusiasme dels inscrits ja comencen a pensar en la quarta edició.
La voluntat última dels joves és oferir una cursa divertida que transmeti valors com el respecte i l'estima per la natura i l'esport més enllà de la competició. Uns motivats han volgut agrair la implicació dels joves de Bigues i Riells i el paper dels més de cinquanta voluntaris que han format el control i els avituallaments.
 
Els organitzadors també han expressat el seu agraïment a l'Ajuntament de Bigues i Riells pel suport logístic rebut. Aquesta activitat va néixer com una proposta dels Pressupostos Participatius de Joventut del Consistori i ha estat una de les més votades tres anys seguits.

*Trobareu les fotografies de l'acte al Flickr de l'Ajuntament de Bigues i Riells.