Tant l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai com el Consell Comarcal del Vallès Oriental i les productores i productors han valorat la Fira de l'Oli del Vallès i el Mercat del pa artesà com un èxit. Les més de 1.500 persones assistents en són una prova.
El 18 de març, Josep Pena; director dels Serveis Territorials d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Barcelona de la Generalitat de Catalunya, Marta Esparza; cap del Servei de Coordinació i Gestió Territorial a Barcelona del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, el conseller de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Àlex Valiente; l’alcalde de Bigues i Riells del Fai, Joan Galiano, i el regidor de Promoció Econòmica i de Turisme, Toni Verdugo, entre d’altres membres de l’equip de govern i representants polítics de municipis veïns, van visitar la fira per conèixer-ne personalment les propostes.
El públic visitant va valorar la qualitat dels productes de la fira i va poder gaudir d’un esmorzar de forquilla a càrrec de Tiberis i de la novetat d’enguany el winetruck, que va servir vi i vermut a centenars de persones.
L’èxit de la fira també es va demostrar amb activitats com el showcooking, la xerrada sobre el pa artesà, l’scape box, el taller de pintar cares o bé el primer tast d’olis familiar a càrrec de l'Associació de Productors i Elaboradors d'Oli d'Oliva del Vallès, que va fer el ple. A més, durant la jornada es va viure la presentació oficial de l'Associació de Productors i Elaboradors d'Oli d'Oliva del Vallès.