Èxit de preinscripcions a l'Escola de Persones Adultes

28/6/2018
Els municipis de la Mancomunitat de la Vall del Tenes oferiran xerrades informatives sobre l'oferta formativa del nou centre al llarg del mes de juliol.
L'Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes ha tingut una allau de preinscripcions. Només en la primera setmana, 67 persones han sol·licitat una plaça per ampliar la seva formació al nou centre de la Mancomunitat de la Vall del Tenes.

A partir del mes de setembre, l'escola encetarà el seu primer curs oferint un ventall ampli de formació per a adults. De fet, ja hi ha un total de 78 inscripcions, ja que hi ha persones que s'han interessat per formar-se en més d'una disciplina. La mitjana d'edat dels inscrits és d'uns quaranta anys i n'hi ha de tots els municipis de la Mancomunitat: de Bigues i Riells, de Lliçà d'Amunt, de Lliçà de Vall i de Santa Eulàlia de Ronçana.

Joan Galiano, president de la Mancomunitat de la Vall del Tenes i alcalde de Bigues i Riells, ha destacat la bona acollida del nou centre per part de la població: "Estem satisfets de poder donar resposta una mancança històrica al nostre territori però encara estem més contents de la resposta ciutadana".

Tere Rovira, directora General de Serveis de la Mancomunitat de la Vall del Tenes, ha valorat positivament els resultats de la primera setmana: "Hem rebut les dades amb molt d'entusiasme. Estem encantats perquè la població està demostrant que aquest equipament era molt necessari. L'èxit d'aquest projecte és que es fa de manera mancomunada i per tant hi participen activament les quatre tècniques d'ensenyament de la Mancomunitat en benefici de totes les persones de la Vall del Tenes".

Èrica Cabrera, directora de l'Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes, ha celebrat l'allau de preinscripcions: "Ara som més optimistes que mai, perquè estem segurs que encara hi ha persones que no coneixen el centre o bé la seva oferta, però tot i així ja tenim una setantena de preinscrits. De manera que, a través de les sessions informatives, segur que arribarem a més persones i a finals de juliol el número de preinscrits haurà crescut i força".
De fet la preinscripció a l'Escola de Persones Adultes es podia fer fins ahir 26 de juny però la direcció del centre ha decidit ampliar-la fins a finals de juliol en vista de l'èxit. Els municipis de la Mancomunitat de la Vall del Tenes han programat una sessió informativa a cada localitat, aquest mes de juliol, per divulgar l'oferta formativa. A més, al final de cada sessió tot aquell qui ho vulgui es podrà preinscriure.

El calendari de les sessions informatives amb opció de preinscripció


Lliçà d'Amunt: La sessió informativa tindrà lloc el 2 de juliol a les 18.00 h a la Sala d'Actes de la Biblioteca de Ca l'Oliveres.

Bigues i Riells: La sessió informativa es farà el 5 de juliol a les 18.00 h al Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues.


Lliçà de Vall: La sessió informativa serà l'11 de juliol a les 18.00 h a la Biblioteca Municipal.


Santa Eulàlia de Ronçana: La sessió informativa se celebrarà el 12 de juliol a les 18.00 h al Centre Cívic La Fàbrica.