Les famílies visiten La Puput

20/4/2018
La llar d'infants municipal celebra la jornada de portes obertes.
El 18 d'abril de les 17.30 hores a les 19.00 hores la Puput, la llar d'infants municipal, va celebrar la seva jornada de portes obertes. Una vintena de famílies es van acostar a l'equipament per conèixer-ne les instal·lacions i el projecte educatiu.

En aquesta edició de la jornada de portes obertes, la direcció de la llar d'infants ha valorat molt positivament l'assistència de diverses famílies amb nadons lactants, ja que feia temps que la Puput no tenia a càrrec infants d'aquesta franja d'edat.

Els pares i mares van poder descobrir les instal·lacions i l’aula en què estarien, segons l'edat de cada nen visitant. També es van exposar les dues modalitats de matrícula, inscrivint als infants per 3 o per 5 dies.

Les famílies van tenir molt en compte el fet que La Puput compti amb cuina pròpia, ja que tractant-se d'infants tan petits, per als pares i mares és vital saber que es prepara el menjar dels seus fills allà mateix, en un entorn de proximitat.
Per qui no hagi pogut assistir a la jornada

Encara que la jornada de portes obertes ja s'ha celebrat, els professionals i la direcció de la llar d'infants municipal resten a la disposició de les famílies que vulguin visitar el centre. Aquells qui vulguin conèixer La Puput ho poden fer concertant una cita personalitzada a través del telèfon del centre (93 865 88 00) o bé adreçant-s'hi per correu electrònic (lapuput@biguesiriells.cat).