"Fem poble", exposició virtual

19/1/2021
Les escoles del municipi publiquen, en línia, les fotografies de les seves excursions de descoberta de l'entorn local.
Les escoles de Bigues i Riells tenen per tradició organitzar una exposició coincidint amb Sant Sebastià, el 20 de gener. Tradicionalment, s'han mostrat fotografies sobre les sortides de descoberta de l'entorn més pròxim per ensenyar a les famílies dels centres com l'alumnat coneixia el municipi pam a pam a través del projecte "Fem Poble".

Enguany, s'ha decidit anul·lar l'exposició per tal de preservar la salut de tothom, atesa la crisi sanitària actual derivada de la irrupció de la COVID-19. Ara bé, els centres han volgut fer públiques les imatges igualment, de manera que es poden visitar els webs de l'escola El Colomer i de l'escola El Turó i consultar totes les fotografies en línia.
 
L'escola bressol municipal La Puput també participa en el projecte i en difon imatges a través de les xarxes del Consistori.

En les excursions programades es visita l'església de Sant Pere de Bigues, algunes masies, el Castell de Montbui, el camí fluvial, els Cingles de Bertí i els serveis essencials de Bigues i Riells com el CAP, les oficines de la Policia Local o el Consistori.
Infants_del_Colomer_a_la_Masia_de_Can_Maspons

Infants_del_Colomer_a_la_Masia_de_Can_Maspons

Infants_de_la_Puput_a_Sant_Pere

Infants_de_la_Puput_a_Sant_Pere

Infants_del_Turo_al_Camí_Fluvial

Infants_del_Turo_al_Camí_Fluvial