“Festa Major” de Bigues 2020

11/6/2020
Celebrarem Sant Pere amb Vallès Oriental Televisió i alguns actes atípics.
Tal com va anunciar el Consistori, aquest any no hi haurà Festa Major de Bigues. Ara bé, fa unes setmanes, arran de la bona acollida de les activitats a les xarxes proposades des de les regidories de Cultura (BirCultura) i Joventut (LaCov@), l’Ajuntament i la comissió de la Festa Major de Bigues han decidit oferir activitats alternatives del 26 al 29 juny. Això sí, respectant les restriccions de l’Estat d’Alarma en tot moment.

Paral•lelament, va sorgir la idea d’emetre per Vallès Oriental Televisió els actes de Festa Major que les entitats havien preparat i que no podran veure la llum. Aquesta proposta també tira endavant, així que es gravaran les activitats al Teatre Auditori Polivalent i es podran veure els dies de Festa Major de Bigues per VOTV.

La finalitat d’aquesta iniciativa és que la “Festa Major” arribi a totes les llars del municipi, sobretot, pensant en les persones grans.
 
Festa Major entre cometes

Aquest any és atípic per tothom però l’esperit de “Festa Major” no el perdrem. Per aquest motiu l’Ajuntament de Bigues i Riells està disposat a celebrar la “Festa Major”, encara que sigui entre cometes, perquè la situació actual és complexa però també requereix esperança.

Aquestes cometes ens recorden que no vivim dies corrents, que no podrem celebrar els actes que vivim tradicionalment, però tot i així, malgrat tot, mirarem de no oblidar que és Festa Major encara que sigui d’una manera alternativa.