La "Festa Major" de Bigues bat rècords d'audiència

21/7/2020
La programació televisada ha arribat als 9.000 espectadors.
Les dades de les audiències de la "Festa Major" de Bigues, que Vallès Oriental Televisió ha fet arribar a l'Ajuntament, evidencien un èxit rotund de la programació televisada.

Per comprendre el resultat, cal tenir en compte que l'informatiu, el programa més vist a la cadena, acostuma a registrar entre 4.000 i 7.000 espectadors. Així doncs, el fet que els actes de Festa Major emesos per la televisió comarcal hagin tingut 2.000, 5.000, 7.000 i fins a 9.000 espectadors, és un èxit.

Judit Canal, regidora de Cultura, ha valorat les dades en clau de participació: “Estem molt contents d’aquestes audiències. Enguany, cal interpretar aquestes dades com la participació dels nostres veïns i veïnes a la Festa Major.”

Canal
també ha valorat positivament la pensada de retransmetre els actes per VOTV: “Ha sigut la plataforma més adient per arribar a totes les cases i no deixar ningú enrere, les dades recolzen aquesta idea”.

 
El més vist: el Concert de Música Jove, el Concert Vermut i el Fi de Festa

Del 26 al 29 de juny es van emetre set actes de la "Festa Major" de Bigues 2020 a través de Vallès Oriental Televisió. Les emissions més vistes van ser tres:

En primer lloc, la més popular, va ser el Concert de Música Jove, amb 9.612 espectadors. En segon lloc, el Fi de Festa va aplegar 7.570 persones davant la pantalla. I, en tercer lloc, el Concert Vermut va ser vist per 5.952 persones.

La resta d'actes han tingut una mitjana de 2.300 espectadors. L'hora del conte en va registrar 2.364, el Concert Virtual de la Coral l'Amarant, 2.269 i l'espectacle de Dansa Jazz, 2.655.

La crisi sanitària ha fet que la Festa Major de Bigues 2020 hagi hagut de ser alternativa i atípica. No obstant això, aquest nou format ha permès acostar la celebració i les entitats a altres municipis, que no han deixat de seguir l'emissió.
Documentació