La Festa Major de Riells del Fai 2020 serà presencial i segura

28/7/2020
Del 6 al 9 d’agost el municipi s’omplirà de swing, foc, art, reggae i circ.

INSCRIPCIÓ PRÈVIA IMPRESCINDIBLE

Pregó de la Festa Major de Riells del Fai INSCRIU-T'HI

Projecció de la Coral Sant Vicenç confinada INSCRIU-T'HI

Masterclass de swing INSCRIU-T'HI

Concert amb Seyka Music INSCRIU-T'HI

Xerrada Joaquim Mir i Trinxet, pintor paisatgista a càrrec de Jordi Gorris INSCRIU-T'HI

Espectacle del Ball de Diables INSCRIU-T'HI

Passejada nocturna INSCRIU-T'HI

Torneig de Tennis Taula INSCRIU-T'HI

Cinema a la fresca amb la pel·lícula Aladdín (2019) INSCRIU-T'HI

Somriures Nòmades&Circus Family on the road presenten DEs-COR-fiNATS INSCRIU-TE
Hi haurà Festa Major de Riells del Fai 2020. Del 6 al 9 d’agost es podrà gaudir d’activitats presencials de tot tipus amb les mesures sanitàries preestablertes.

L’Ajuntament presenta una Festa Major majoritàriament a l’aire lliure i pensada per a tots els públics. Els actes es repartiran entre el Centre Cívic de Riells, l’Espai 1 d’octubre i la pista poliesportiva.

Enguany, no hi haurà cap acte a l’emblemàtica plaça de Riells, ja que el Consistori necessita poder regular els aforaments i dur un registre de les persones assistents. Per a totes les activitats, caldrà inscripció prèvia a través d’entrapolis.com. Per qualsevol problema en el moment de fer la inscripció, es pot trucar al: 607939288.

Les novetats 2020

Les principals novetats seran l’espectacle de circ, música, màgia i humor “DEs-COR-fiNATS”, a càrrec de Somriures Nòmades & Circus Family on the Road, una masterclass de swing i el concert del grup de reggae, rap i ska de la Vall del Tenes: Seyka.
 
 
També hi haurà una xerrada divulgativa sobre la figura de Joaquim Mir i Trinxet, considerat el millor pintor paisatgista català, i el seu pas per Riells del Fai.

A més, es projectaran l’espectacle confinat de la Coral de Sant Vicenç de Riells del Fai i la pel•lícula a la fresca “Aladdín” (2019) amb Will Smith com a geni de la llàntia.

Tampoc hi faltaran el tradicional pregó, el torneig de tenis taula, l’espectacle de foc del Ball de Diables de Bigues i Riells del Fai i la passejada nocturna.

Tota la programació queda subjecte a l’evolució de la COVID-19 i les directrius o recomanacions que estableixin les autoritats sanitàries. En tots els actes de la Festa Major, la mascareta serà obligatòria i caldrà respectar la distància de seguretat. No hi haurà servei de bar en cap cas.