La Fira del Bosc i de la Natura i el Mercat Boig canvien de format

23/11/2021
Bigues i Riells del Fai ha viscut les edicions renovades d'aquestes fires el 13 i el 21 de novembre.
Des de la regidoria de Promoció Econòmica s'ha volgut repensar la Fira del Bosc i de la Natura i el Mercat Boig. D'una banda, es va oferir un nou escenari a la fira dedicada a la conservació de l'entorn natural. De l'altra, es va recuperar el mercat de segona mà, al carrer Anna Mogas.
Un centenar de persones van visitar la Fira del Bosc i de la Natura atretes per les parades d'artesania de productes naturals. Ara bé, els tallers infantils van ser l'activitat més popular.

Pel que fa al Mercat Boig, una desena de parades amb roba de segona mà, articles de decoració, coses de casa, bijuteria, i llibres, entre d'altres, van permetre als i les assistents triar i remenar a molt bon preu.
 
 
Premis del Corretapes del 2021
 
En el marc de la Fira del Bosc i de la Natura es va fer el sorteig, entre totes les persones participants a la ruta gastronòmica, d'un sopar per a dues persones a l'establiment guanyador.

Pel que fa a l'establiment més votat, va ser el Restaurant Club Regasol. La seva KepBurguer, una mini hamburguesa amb salsa de quètxup amb gingebre, làmina de patata, ceba caramel·litzada i pa els va erigir com al restaurant més votat del Corretapes del 2021.
Arxiu de Bigues i Riells del Fai

Arxiu de Bigues i Riells del Fai

Arxiu de Bigues i Riells del Fai

Arxiu de Bigues i Riells del Fai