Fira de Santa Llúcia de Bigues ​del 2021

25/11/2021
Per posar una parada a la fira cal presentar una sol·licitud, amb el formulari següent, a la seu electrònica a través del tràmit instància genèrica. Hi ha temps fins el 30 de novembre.

Aconseguiu les entrades per al Concert de Nadal i per al Poema de Nadal, englobats en l'espetacle Nadal, Llum i Misteri i El Poema de Nadal.
L’11 de desembre Bigues tornarà a viure la Fira de Santa Llúcia a la plaça de Miquel Bosch. De les 10.00 a les 20.00 hores hi haurà diverses parades nadalenques amb artesania de fusta, roba, scrap, cistells, bosses, bijuteria, articles de Nadal i alimentació (formatges, mel, embotits, coques...), entre d’altres.

Hi ha temps per presentar les sol·licituds per posar una parada a la fira fins el 3o de novembre, de manera presencial, demanant hora a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, o bé adjuntant la instància degudament omplerta a través del tràmit instància general, de la seu electrònica.

A més, hi haurà servei d'esmorzar i berenar a càrrec de l'associació local La Salsa.
 
Quines activitats s’hi faran?

A les 12.00 hores tindrà lloc el concert del grup Miops. Sis joves músics del Moianès faran versions de rock català per assegurar un ambient festiu arrauxat i distès.

A les 17.00 hores l'escola de dansa Unik Dance Studio farà una actuació. Una seixantena de balladores oferiran una actuació en col·laboració amb la Marató de TV3.

A les 19.00 hores es farà el concert de Nadal de la Coral Amarant al Teatre Auditori Polivalent. A continuació, es farà el Poema de Nadal a càrrec de FemBiR. Per assistir a aquests actes caldrà inscripció prèvia.

A més, durant tot el dia hi haurà tallers infantils.