Fira de Santa Llúcia de Riells del Fai del 2021

1/12/2021
El 18 de desembre, la plaça de Riells serà l’escenari de la fira. Fins el 4 de desembre es poden presentar les sol·licituds per posar-hi una parada.
El 18 de desembre, Riells del Fai tornarà a viure la Fira de Santa Llúcia a la plaça. De les 10.00 a les 20.00 hores hi haurà diverses parades nadalenques amb artesania de fusta, roba, scrap, cistells, bosses, bijuteria, articles de Nadal i alimentació (formatges, mel, embotits, coques, cava i vi...), entre d’altres.

Hi ha temps per presentar les sol·licituds per posar una parada a la fira fins el 4 de desembre a través de la seu electrònica adjuntant el formulari publicat.

A més, hi haurà servei d'esmorzar i berenar a càrrec de l'associació local La Salsa.
 
 
Quines activitats s’hi faran?

A les 11.00 hores tindrà lloc el taller infantil de mitjons de Nadal. Per participar-hi només caldrà inscriure-s'hi per un euro a través de la plataforma www.entrapolis.com.

A les 12.00 hores, l'escola de dansa Unik Dance Studio farà una actuació davant del Centre Cívic de Riells del Fai. Una seixantena de balladores oferirà una actuació en col·laboració amb la Marató de TV3.

A més, de les 17.30 a les 20.00 hores es podrà gaudir del pessebre vivent a la rectoria de Riells del Fai, a les 18.00 hores, del concert d’orquestres de l’Escola de Música de la Vall del Tenes al Teatre Auditori Polivalent (Bigues) i a les 20.00 hores, del concert de Nadal de la Coral Sant Vicenç, a l’església de Riells del Fai.