Fires de Santa Llúcia del 2022

Imatge de la fira
7/12/2022
Riells del Fai celebrarà la fira de Nadal el 10 de desembre i Bigues el 17.
El 10 de desembre, Riells del Fai tornarà a viure la Fira de Santa Llúcia davant del Centre Cívic i Cultural a l’espai 1 d’Octubre de Riells del Fai.

De les 10.00 a les 20.00 hores hi haurà més de trenta parades nadalenques amb decoració, bijuteria, artesania, i alimentació, entre d’altres.

Quines activitats s’hi faran?

De les 11.00 a 13.00 hores es farà el taller infantil "Fem un arbre de Nadal", en el qual s’aprendrà a muntar un arbre de Nadal divertit amb material reutilitzat. Una activitat pensada per estimular la creativitat i l'afició per les manualitats.

A les 12.30 hores hi haurà l’actuació del saxofonista, Pep Poblet.

A la fira també hi haurà servei de bar, esmorzar, berenar, i fins i tot una paella popular.

De les 17.00 h a 20.00 hores es podrà visitar el Pessebre vivent, creat per l'entitat La Figa i un grup de voluntariat, a can Vileu (davant del Centre Cívic de Riells del Fai). Les entrades es podran adquirir el mateix dissabte 10 de desembre.
El 17 de desembre, Bigues tornarà a viure la Fira de Santa Llúcia a la plaça de Miquel Bosch. De les 10.00 a les 20.00 hores hi haurà una cinquantena de parades nadalenques amb decoració, bijuteria, artesania, i alimentació, entre d’altres.

Quines activitats s’hi faran?

A les 10.00 hores es farà la inauguració del Pessebre monumental al Centre Cívic i Cultural el Rieral, a càrrec de Joan García, Lluís Castillo i Manel Molas.

De les 11.00 h a les 13.00 hores es podran decorar mitjons de Nadal de feltre amb tot tipus de complements (purpurina, gomets, plomes, llaços, etc.) en el marc del taller infantil "Mitjons de Nadal". Activitat recomanada per a infants partir de 6 anys i menors acompanyats d'un adult.

A les 11.30 hores hi haurà l’actuació de l'escola de dansa Unik Dance Studio i a les 12.30 hores, l’actuació de la Swing Tenes Band.

A la fira hi haurà servei de bar, esmorzar, berenar i fins i tot una paella popular.
A més, el Casal d'avis El Bon Caliu muntarà una parada de caldo calent i els beneficis seran per a la Marató de TV3.

A les 18.30 hores FemBiR representarà els Pastorets al Teatre Auditori Polivalent.

A més a més, de les 17.00 h a les 19.00 hores es farà el taller infantil "Litografies nadalenques", en el qual es podrà realitzar una felicitació de Nadal a través d'una planxa original i convertir-la en litografia. Els infants aprendran com poder reproduir la seva postal de Nadal tantes vegades com vulguin amb tècniques litogràfiques. Activitat recomanada per a infants a partir de 6 anys i menors acompanyats d'un adult.
Cartell de la Fira de Santa Llúcia de Bigues

Cartell de la Fira de Santa Llúcia de Bigues

Cartell de la Fira de Santa Llúcia de Riells del Fai

Cartell de la Fira de Santa Llúcia de Riells del Fai