Com funcionarà la sortida dels infants al carrer?

24/4/2020
A partir de diumenge, les persones de fins a 14 anys podran sortir de casa durant una hora al dia.
L'Ajuntament de Bigues i Riells difon la disposició del Govern Central pel que fa a la sortida dels infants durant d'Estat d'Alarma.
 
L'estat espanyol ha anunciat que a partir d'aquest diumenge 26 d'abril, els infants de fins a 14 anys podran sortir al carrer. Aquesta activitat només es podrà fer un cop al dia, durant una hora i a un màxim d'un quilòmetre del domicili.

Les institucions fan una crida a la responsabilitat i la comprensió, que es malinterpreti aquesta disposició com a 30 minuts dos cops al dia.

Les nenes i nens, noies i nois podran sortir una estona entre les 9.00 i les 21.00 hores. Caldrà que algú major de 18 anys que convisqui amb ells els acompanyi. De fet, un adult podrà acompanyar un màxim de 3 infants.
 
 
 
Al carrer es recomana circular amb mascareta i s'obliga a fer-ho respectant la distància de seguretat. Els infants podran portar alguna joguina com ara una pilota o bé un patinet. No es permet l'accés als parcs infantils.

Aquelles persones que visquin en zones rurals podran passejar pel camp sempre que es trobin a menys d'un quilòmetre del seu domicili.

No podran sortir al carrer aquells infants que presentin febre, símptomes o que estiguin en quarantena.

El Consistori restarà amatent a qualsevol modificació per part de l'Estat Espanyol o de la Generalitat de Catalunya i informarà de les novetats.