Gemma Humet oferirà el concert del Correllengua

19/10/2018


Aquest dissabte 20 d'octubre, Bigues i Riells se sumarà a la reivindicació de la llengua catalana que es farà arreu del territori.

 
 
Un concert de Gemma Humet serà el principal reclam del Correllengua 2018. Dissabte 20 d'octubre, a les 19.00 h, la cantant oferirà una actuació al Centre Cívic i Cultural El Rieral. El repertori d'Humet girarà entorn de la temàtica d'enguany: La Nova Cançó, a més de presentar el seu nou disc, Encara, a Bigues i Riells.
Ara bé, des de les 16.30 h de la tarda hi haurà actes per promocionar la llengua catalana al parc de Lluís Companys. A les 17.00 h, es farà l'espectacle d’animació infantil “Queviures”, a càrrec de De Parranda.
L'actuació donarà pas a una xocolatada per a tothom, un dictat popular i l'esperada arribada de la flama del Correllengua i lectura del manifest.
El Correllengua és una iniciativa popular que se celebra anualment en els territoris de parla catalana, amb l'objectiu de mostrar la vitalitat de la llengua catalana i fomentar-ne l'ús social. L'Ajuntament de Bigues i Riells coorganitza aquest acte amb la Comissió Correllengua Bigues i Riells per tal de promocionar i difondre la llengua catalana.
Enllaços d'interés · Correllengua arreu de Catalunya