La Generalitat treballa perquè els infants puguin sortir d’aquí a 10 dies

17/4/2020
El Consistori difon el pla de treball dels departaments de Salut, Interior i Treball i Afers Socials i Famílies.
Aquest matí la Generalitat de Catalunya ha comunicat als ajuntaments del territori la seva intenció de publicar un pla perquè els infants puguin sortir de casa, aproximadament, d'aquí a 8 o 10 dies.

Aquesta mesura en què treballen els departaments de Salut, Interior i Treball i Afers Socials i Famílies requereix que continuï l'evolució positiva dels casos. Per tant, preveu esperar un temps prudencial perquè no hi hagi rebrot del virus de la COVID-19.

 
 
El pla que ha comunicat el Govern estudia que s’habiliti una sortida limitada en el temps i per franges horàries dels infants. Les nenes i els nens hauran de sortir amb mascaretes (a partir dels 3 anys) i hauran de mantenir la distància mínima de seguretat de 2 metres amb les persones al carrer.

Està previst que el pla es posi a discussió, en el marc del Procicat, dissabte vinent. El Govern de la Generalitat de Catalunya insisteix que en els propers dies és important seguir el mateix confinament sever que fins ara per tal de poder aconseguir la sortida dels infants.