La gent gran de Bigues i Riells visita Corbera de Llobregat

23/11/2018
Aquesta ha estat la primera sortida del Cicle de Passejades per a la Gent Gran de la Diputació de Barcelona.
El passat dimecres 14 de novembre, una trentena de caminaires de Bigues i Riells van fer cap a Corbera de Llobregat per participar en la primera sortida del Cicle de Passejades per a la Gent Gran de la Diputació de Barcelona.
31 persones usuàries del Curs de Manteniment per a la Gent Gran de Bigues i Riells, van recórrer 8,5 quilòmetres a través de l'entorn natural de Corbera de Llobregat. La passejada va dur als caminaires arran de les rieres de Corbera i de Rafamans i els va descobrir el monestir romànic de Sant Ponç. La jornada es va cloure amb un dinar popular de carmanyola i ball en línia al pavelló municipal d'esports de Corbera.
La gent gran de Bigues i Riells va compartir la passejada amb una setantena de caminaires més, procedents de Lliçà de Vall, de l'Hospitalet i de Corbera de Llobregat. La propera passejada serà el 29 de gener, a Lliçà de Vall.
El 27 de febrer, serà el torn de l'Hospitalet i el 27 de març tocarà a Bigues i Riells.
Aquesta temporada 2018-2019, en el Cicle de Passejades per a la Gent Gran, promogut per la Diputació de Barcelona, hi participen 72 municipis de la província de Barcelona. Es tracta de sortides per fer salut i alhora promocionar la socialització de la gent gran, amb recorreguts suaus i adaptats. Bigues i Riells ja fa 4 anys que participa en aquesta iniciativa.
De fet, el Consistori ha anat més enllà i ha adquirit bastons de marxa nòrdica per als usuaris. L'objectiu és afavorir el treball global del cos, de manera que els caminaires no sols exercitin el tronc inferior sinó tota la musculatura.