La gent gran de Bigues i Riells visita Lliçà de Vall

31/1/2019
Aquesta ha estat la segona sortida del Cicle de Passejades per a la Gent Gran de la Diputació de Barcelona.
El passat dimarts 30 de gener, una quarantena de caminaires de Bigues i Riells van fer cap a Lliçà de Vall per participar en la segona sortida del Cicle de Passejades per a la Gent Gran de la Diputació de Barcelona.

Al costat d'excursionistes de l'Hospitalet de Llobregat, de Corbera de Llobregat i del mateix poble de Lliçà de Vall, 38 persones usuàries del Curs de Manteniment per a la Gent Gran de Bigues i Riells, van recórrer 9 quilòmetres a través de l'entorn natural de Lliçà de Vall.

La passejada va dur a un centenar d'excursionistes en total, a la descoberta d'indrets com el turó de Maiora o els pous de glaç. Un dinar de carmanyola amb ball al poliesportiu municipal va posar el punt final a la segona edicó del cicle de passejades per a la gent gran del curs 2018-2019.


La propera passejada serà el 27 de febrer, a l'Hospitalet de Llobregat i l'última caurà el 27 de març, a Bigues i Riells. Aquesta temporada 2018-2019, en el Cicle de Passejades per a la Gent Gran promogut per la Diputació de Barcelona, hi participen 72 municipis de la província de Barcelona.
L'objectiu de la iniciativa és fer salut i alhora promocionar la socialització de la gent gran, amb recorreguts suaus i adaptats. Bigues i Riells ja fa 4 anys que participa en aquesta iniciativa. De fet, el Consistori ha anat més enllà i ha adquirit bastons de marxa nòrdica per als usuaris, que garanteixin un treball global del cos, de manera que els caminaires no sols exercitin el tronc inferior, sinó tota la musculatura.