La gent gran de Bigues i Riells visita Lliçà de Vall

Aquesta ha estat la segona sortida del Cicle de Passejades per a la Gent Gran de la Diputació de Barcelona.
El passat dimarts 30 de gener, una quarantena de caminaires de Bigues i Riells van fer cap a Lliçà de Vall per participar en la segona sortida del Cicle de Passejades per a la Gent Gran de la Diputació de Barcelona.

Al costat d'excursionistes de l'Hospitalet de Llobregat, de Corbera de Llobregat i del mateix poble de Lliçà de Vall, 38 persones usuàries del Curs de Manteniment per a la Gent Gran de Bigues i Riells, van recórrer 9 quilòmetres a través de l'entorn natural de Lliçà de Vall.

La passejada va dur a un centenar d'excursionistes en total, a la descoberta d'indrets com el turó de Maiora o els pous de glaç. Un dinar de carmanyola amb ball al poliesportiu municipal va posar el punt final a la segona edicó del cicle de passejades per a la gent gran del curs 2018-2019.


La propera passejada serà el 27 de febrer, a l'Hospitalet de Llobregat i l'última caurà el 27 de març, a Bigues i Riells. Aquesta temporada 2018-2019, en el Cicle de Passejades per a la Gent Gran promogut per la Diputació de Barcelona, hi participen 72 municipis de la província de Barcelona.
L'objectiu de la iniciativa és fer salut i alhora promocionar la socialització de la gent gran, amb recorreguts suaus i adaptats. Bigues i Riells ja fa 4 anys que participa en aquesta iniciativa. De fet, el Consistori ha anat més enllà i ha adquirit bastons de marxa nòrdica per als usuaris, que garanteixin un treball global del cos, de manera que els caminaires no sols exercitin el tronc inferior, sinó tota la musculatura.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes