El Grup Excursionista de Bigues i Riells apadrina la Font de la Guilla en el marc del projecte "De font en font"

Hi va participar una vintena de membres del GEBRACB.
El passat mes de novembre un grup de més de 20 persones pertanyents al GEBRACB (Grup Excursionista de Bigues i Riells i Amics dels Cingles del Bertí) van fer una caminada fins a la Font de la Guilla. Aquesta font és una de les moltes fonts que hi ha en el terme de Bigues i Riells, i és la que ha escollit aquesta entitat per apadrinar.

Aquest apadrinament forma part del projecte "de font en font" de la SCEA (Societat Catalana d'Educació Ambiental), un projecte originat a la Vall del Ges durant el 2007 i que poc a poc s'ha anat estenent a d'altres comarques. Amb l'apadrinament, es pretén posar en valor l'aigua i les fonts, recuperant així un patrimoni cultural i també natural de gran importància per a la ciutadania que viu a prop.
En acabar, es posen en comú les idees sorgides per pensar un futur on es garanteixi, amb l'ajuda de tots els estaments tan públics com privats, la conservació de la font per a gaudiment de la població.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes