II Concurs de música jove

30/9/2022
Una competició oberta a totes les persones joves novelles en el món musical, residents a la Vall del Tenes.
Bigues i Riells del Fai torna a celebrar un concurs de talent musical jove. Fins el 10 d’octubre hi ha temps per inscriure’s a la competició del 2022, que es farà al Teatre Auditori Polivalent el 22 d’octubre.

Quins premis hi ha?

1r premi
Gravació de 3 cançons a l’estudi Vallestage Music Factory de Lliçà de Vall.

2n premi
Actuació en directe en una activitat organitzada per l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai amb una remuneració de 250,00 € si és un grup, 150,00 € si és un/a solista.

3r premi
Actuació en directe en una activitat organitzada per l’Ajuntament de Bigues i Riells amb una remuneració de 150,00 € si és un grup, 75,00 € si és un/a solista.

Qui hi pot participar?

Totes aquelles persones que:

  • Tinguin entre 15 i 35 anys. Caldrà que almenys la meitat del grup estigui compresa entre aquestes edats.
  • Visquin a qualsevol municipi de la Vall del Tenes, és a dir: Bigues i Riells del Fai, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d’Amunt o Lliçà de Vall. Almenys una de les persones del grup ha d'estar empadronada en algun municipi de la Vall del Tenes, la qual cosa s’acreditarà amb el DNI o passaport.
  • S’hi pot participar individualment, amb duo, o amb banda de fins a 9 persones i s’accepten presentacions de qualsevol estil musical.
*Queden exclosos tots aquells músics o grups musicals que tinguin contracte amb una companyia discogràfica o tinguin productor/a professional.
Com participar-hi?

Cal presentar, a través d’una instància, telemàtica o presencial, a l’espai jove L@Cova o a l'OAC de l'Ajuntament, el formulari adjunt amb la documentació següent:

  • Omplir el formulari d’inscripció, disponible al web del consistori o bé presencialment l’Espai jove L@Cova o a l'OAC de l'Ajuntament. Juntament amb el formulari, cal presentar el currículum artístic del grup.
  • Enviar un àudio o enllaç per poder sentir una cançó del grup.
  • Enviar el rider tècnic del grup amb la seva sonorització d’assaig.
  • Adjuntar imatges del grup.
  • Qualsevol altre material o informació complementària que el grup o solista consideri adient.
  • Els participants menors d’edat hauran d’adjuntar la corresponent autorització dels tutors legals/pare/mare permetent la participació del/la fill/filla al concurs amb la conformitat de la persona menor a autoritzar l’Ajuntament a publicar, si escau, imatges on hi aparegui.
El jurat estarà format per tres professionals musicals, un representant de l’equip tècnic del servei de Joventut i un representant tècnic de l’equip del servei de Cultura de l’Ajuntament.

Es valorarà la tècnica dels músics, la posada en escena, l'originalitat, la qualitat dels temes i la connexió amb el públic.