II Concurs de Poesia Premi Pili Canillas de Bigues i Riells

15/10/2018
El certamen ja s'ha iniciat i hi ha temps per concursar fins al 6 de novembre.
Tenir més de 14 anys i presentar una poesia inèdita: aquests són els requisits per participar en el II Concurs de Poesia Primi Pili Canillas de Bigues i Riells. Els participants hi poden concursar en dues modalitats: poesia escrita en llengua catalana o bé rapsode en qualsevol llengua.

Hi ha temps per presentar-se al certamen fins al 6 de novembre. Els concursants de la modalitat de poesia escrita han de dur un sobre gran que contingui el text original i quatre còpies signades amb pseudònim i un sobre petit tancat amb el nom, els cognoms, l'adreça de l’autor, el telèfon, una fotocòpia del DNI i l'adreça electrònica, si en tenen.

Les obres hauran de presentar-se a la Biblioteca Municipal de Bigues i Riells (Anna Mogas, 130) en el marc horari següent: els matins dels dijous i dels dissabtes de les 10 h a les 13 h i les tardes de dilluns a divendres de 15 h a 20 h.
Pel que fa als participants en la modalitat de rapsode, han d’enviar per WhatsApp, i al número de telèfon 679.537.537, el títol de la poesia, que pot ser pròpia o d’altres autors, i el pseudònim del rapsode. Caldrà enviar un enregistrament d’àudio amb la poesia recitada amb un mínim de 15 versos i un màxim de 50. Si el poema recitat no és en castellà ni en català, s'haurà d’ajuntar la traducció del poema.
El jurat, format per membres del teixit cultural del municipi, seleccionarà els rapsodes que passaran a l'última fase. El 30 de novembre, se celebrarà la final, el mateix dia de lliurament de premis, moment en què els seleccionats hauran de recitar la poesia que van enviar per participar en el concurs.
Pel que fa als premis, la modalitat de poesia escrita tindrà tres guanyadors: el primer rebrà 300€, el segon, 150€, i el tercer, 50€. En la modalitat rapsode només hi haurà un guanyador que s'endurà 100€.