Incendi a Can Segimon, a l'escorxador i a la Baliarda

14/5/2021
Una acumulació de borrissol ha ocasionat un incendi que, des de Can Segimon, ha arribat fins a la Baliarda
Aquesta tarda, el borrissol que alliberen els arbres a la primavera ha ocasionat un incendi. Els dos focus s’han produït a Can Segimon, en el tram del passeig fluvial, des d’on han saltat a l’escorxador i han arribat fins a la part de darrera de la Baliarda.

Les flames han fet desplegar dues dotacions de bombers de Granollers, una de La Garriga i un vehicle de comandament. A més dels bombers, s’han activat les dues unitats de Protecció Civil de Bigues i Riells i una cuba de l’ADF amb quatre efectius, a més de les patrulles de la Policia Local de Bigues i Riells. Gràcies a la ràpida actuació dels bombers, de l’ADF i de Protecció Civil, el foc ha quedat sota control i ara mateix, es considera que la zona està completament fora de perill.
Tot fa pensar que hi ha indicis del motiu de l’origen del foc. Els agents rurals, la policia local i l’educadora de carrer, que ha alertat de l’incendi, estan emprenent les investigacions pertinents.

Des de l’Ajuntament es vol agrair als bombers, a l’ADF, a Protecció Civil, a l’educadora de carrer i a la Policia Local la celeritat amb què s’ha actuat, que ha permès aturar l’incendi i donar-lo per controlat.