Ja es pot sol·licitar la gestió de les Biguerraques

18/4/2023
Les entitats tenen temps fins el divendres 19 de maig per presentar la sol·licitud a través de la seu electrònica.

Fes el tràmit!

Bases.
Ja s'ha obert la convocatòria de presentació de sol·licituds per a la gestió de les Biguerraques de la Festa Major de Bigues del 2023. Aquesta concessió per part del consistori té per objectiu dinamitzar les activitats de caràcter cultural, esportiu o juvenil del municipi i donar suport a les entitats municipals sense ànim del lucre.

Durant la Festa Major de Bigues del 2023, concretament els dies 29 i 30 de juny i 1 i 2 de juliol, l'Ajuntament instal·larà, a la plaça de Miquel Bosch, un seguit de barraques, segons la demanda i la disponibilitat de material per a muntar-les. A les Biguerraques s'expediran begudes i aliments.

Un any més, hi haurà un servei de gots i també de plats reutilitzables. Les entitats sense ànim de lucre del municipi podran optar, també, a la gestió d'aquest servei.

 
 
Fins el 19 de maig, inclòs, es pot sol·licitar la gestió de les Biguerraques i el servei de gestió de gots i plats reutilitzables.

Les entitats que compleixin els requisits establerts hauran de presentar la sol·licitud a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai, mitjançant el tràmit d'instància genèrica i adjuntant la documentació requerida.