Ja es poden sol·licitar les subvencions de concurrència competitiva

30/9/2020
Les entitats tenen fins el 30 d'octubre per presentar la documentació a través de la seu electrònica.
Ja es poden sol·licitar les subvencions de concurrència competitiva per a entitats de l'exercici 2020. El 30 d'octubre és la data límit per presentar la documentació necessària per sol·licitar-les. Caldrà que les entitats omplin els nous formularis de sol·licitud i els presentin a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Bigues i Riells.

Els nous formularis es troben al lloc web de l'Ajuntament de Bigues i Riells. Hi ha un únic tràmit per sol·licitar les subvencions amb un formulari específic per cada tipus d'entitat: cultura, joventut, esports, cooperació i solidaritat i educació. 

Formació sobre la seu electrònica per entitats

El 3 i el 6 d'octubre, el Consistori organitza una formació en línia adreçada a les entitats per facilitar-los la sol·licitud de les subvencions. En aquest curs s'explicarà el funcionament de la seu electrònica i com sol·licitar ajuts.

Amb l'entrada en vigor de la nova Llei 39/2015 d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, totes les persones jurídiques, entitats sense personalitat jurídica i òrgan col·legiats estan obligades a relacionar-se amb les administracions públiques per mitjans electrònics i, per tant, han de disposar necessàriament d'un certificat electrònic que representi l'organització.
 
 
Les regidories d'Administració Electrònica i Participació Ciutadana organitzen aquest curs telemàtic amb la voluntat de facilitar els tràmits i dotar les entitats de les eines suficients perquè puguin fer qualsevol tràmit amb l'Ajuntament. Es podrà fer la formació en dues dates: dissabte 3 d'octubre de 10.00 a 12.00 h, i dimarts 6 d'octubre, de 19.00 a 21.00 h.

El contingut de la sessió serà el següent:

Certificat digital de representant versus certificat digital de persona física.
Ús de la seu electrònica: funcionament dels tràmits i de la carpeta ciutadana.
Verificació de documents electrònics i de signatures.

Per tal d'inscriure's, només cal enviar un correu a subvencions@biguesiriells.cat o bé trucar al Consistori i demanar per Participació Ciutadana i facilitar les següents dades:

-Nom de l'entitat
-Nom i cognoms de cada una de les persones que hi assistiran
-Telèfons de cada una de les persones que hi assistiran
-Correu electrònic de cada una de les persones que hi assistiran
-Sessió a la qual s'inscriu cada una de les persones que hi assistiran