Ja es poden sol·licitar les subvencions de Medi Ambient

1/8/2023
Les entitats tenen fins el 15 de setembre per presentar la documentació a través de la seu electrònica.
Ja es poden sol·licitar les subvencions de concurrència competitiva de Medi Ambient per a les entitats, de l’exercici 2023. Fins el 15 de setembre, com a data límit, es pot per presentar la documentació necessària per sol·licitar-les.

Per a poder concórrer a la convocatòria, caldrà que les entitats omplin els documents annexos al tràmit: "Subvencions atorgades a les entitats en règim de concurrència competitiva del serveis de Cooperació i solidaritat, Cultura, Educació, Esports, Joventut i Medi Ambient” de la seu electrònica de l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai i emplenin la sol·licitud telemàtica del mateix tràmit.

Poden sol·licitar aquesta subvenció les entitats sense ànim de lucre que tinguin projectes relacionats amb el medi ambient i que els vulguin dur a terme a Bigues i Riells del Fai.

 
 
Per tal de poder-les sol·licitar, hauran d’estar legalment constituïdes. És a dir, que en el moment de demanar l’ajut hauran d’estar inscrites al Registre d’Entitats de l’Ajuntament.

El consistori destinarà un màxim de 2.400 euros a aquesta subvenció, amb l’objectiu de fomentar projectes que treballin per a la conscienciació mediambiental al municipi.

Per tal que les sol·licituds siguin vàlides, serà necessari que les entitats s’identifiquin mitjançant el certificat digital de representant persona jurídica, que permet, a la persona que ostenta la presidència de l’entitat, signar la documentació a més d’identificar-se com a representant legal de l'entitat.