Ja es poden sol·licitar les subvencions de Medi Ambient

29/9/2021
Les entitats tenen 15 dies per presentar la documentació a través de la seu electrònica.

Tràmit a la seu electrònica.

Anunci al BOP.
Ja es poden sol·licitar les subvencions de concurrència competitiva de Medi Ambient per a les entitats, de l’exercici 2021. Des d’avui, 29 de setembre, i fins el 13 d’octubre, com a data límit, es pot per presentar la documentació necessària per sol·licitar-les.

Per a poder concórrer a la convocatòria, caldrà que les entitats omplin els documents annexos al tràmit “: Subvencions atorgades a les entitats en règim de concurrència competitiva del serveis de Cooperació i solidaritat, Cultura, Educació, Esports, Joventut i Medi Ambient” de la seu electrònica de l’Ajuntament de Bigues i Riells i emplenin la sol·licitud telemàtica del mateix tràmit.

Poden sol·licitar aquesta subvenció les entitats sense ànim de lucre que tinguin projectes relacionats amb el medi ambient i que els vulguin dur a terme a Bigues i Riells del Fai
 
 
Per tal de poder-les sol·licitar, hauran d’estar legalment constituïdes. És a dir, que en el moment de demanar l’ajut hauran d’estar inscrites al Registre d’Entitats de l’Ajuntament.

El consistori destinarà un màxim de 2.400 euros a aquesta subvenció, amb l’objectiu de fomentar projectes que treballin per la conscienciació mediambiental al municipi.

Per tal que les sol·licituds siguin vàlides, serà necessari que les entitats s’identifiquin mitjançant el certificat digital de persona jurídica, que permet, a la persona que ostenta la presidència de l’entitat, signar la documentació a més d’identificar-se com a representant legal de l'entitat.