L’Ajuntament de Bigues i Riells convoca una concentració i un ple extraordinari per mostrar el seu rebuig a la sentència de l’1-O

14/10/2019
Es convoca la població avui a les 20.00 hores davant del Centre Cívic i Cultural El Rieral i demà dimarts, a les 20.00 hores, se celebrarà el plenari al TAP.
Arran de la sentència del Tribunal Suprem que condemna a 99 anys i 6 mesos els polítics i líders socials catalans pels fets de l’1 d’octubre del 2017, l’Ajuntament de Bigues i Riells convoca la població a una concentració de rebuig, avui dilluns 14 d'octubre a les 20.00 hores davant del Centre Cívic i Cultural El Rieral.

En aquesta línia, el Consistori també ha decidit convocar un ple extraordinari arran de la publicació de la sentència contra les persones jutjades per organitzar el referèndum d’autodeterminació. 
 
El plenari tindrà lloc demà dimarts 15 d’octubre, a les 20.00 hores al Teatre Auditori Polivalent per tal de mostrar el rebuig del ple municipal a la sentència del Tribunal Suprem.

L’Ajuntament de Bigues i Riells rebutja aquestes condemnes als representants institucionals i membres de la societat civil que van defensar el dret a decidir democràticament el futur de Catalunya. Per fer palès aquest rebuig es convida a tota la població a assistir al ple i queda suspesa l'activitat institucional fins a la celebració del plenari.